Kalendar 2024
Kalendar 2024

44. SAJAM GRAĐEVINARSTVA

Datum_od:
05-Oct-2024
Datum_do:
07-Oct-2024
Mjesto:
Hala sajma
Učestvujte na sajmu - Za učešće na sajmu potrebno je ispuniti prijavu i poslati je putem email adrese - sajam@jadranskisajam.co.me
06
Apr
2024

PREDSTAVNICA AMBASADE AUSTRIJE U POSJETI SAJMU NAJMEŠTAJA

Iz Privredne komore Austrije, trgovinskog odjeljenja ambasade Austrije, Biljana Radonjić, pohvalila je internacionalni karakter sajma i veliko interesovanje posjetilaca.
05
Apr
2024

B2B SUSRET NA JADRANSKOM SAJMU

Na Jadranskom sajmu danas je održan B2B susret izlagača Sajma namještaja i firme „Mia Investments“, koja na platou do Sajma gradi veliki hotelsko – kongresni centar.
05
Apr
2024

Grupa učenika SMŠ Gimnazija "25. maj" iz Tuzi posjetila sajam

Grupa učenika SMŠ Gimnazija 25. maj“ iz Tuzi, sa profesoricom ekonomske grupe predmeta Dijanom Krkanović, posjetili su danas Sajam namještaja na Jadranskom sajmu u Budvi.
04
Apr
2024

Uključenje uživo sa Jadranskog sajma, izjava direktora prof.dr Rajka Bujkovića za Jutarnji program RTCG

Sajamske manifestacije koje organizuje Jadranski sajam su internacionalnog karaktera, i ova aktuelna izložba je potvrda toga. Uglavnom su prisutni strain izlagači.Trudimo se da predstavimo posjetiocima najnovije trendove u oblasti industrije namještaja, i to je osnovni zadatak sajamskog organizatora: da obezbijedi nove proizvode, nove tehnologije, nove partnere, koji su poželjni, I koji su u funkciji unaprjeđenja privrede.